Yoga

yoga

WAT IS YOGA?
yogaYoga is bewegen vanuit ontspanning. Hiervoor gebruik je ter ondersteuning je adem. Door het gebruik van de adem in combinatie met lichaamshoudingen leer je te ontspannen op zowel fysiek als mentaal niveau. De uitwerking van een yogales voel je niet alleen tijdens de les maar werkt nog een tijd door erna. Door een juist gebruik van de adem leer je beter te ontspannen en door de yoga oefeningen voel je dat je meer ruimte in je gaat lichaam ervaren.

WANNEER?
Elke eerste woensdagmiddag van de maand is er de mogelijkheid om kennis te maken met een aangepaste vorm van yoga, speciaal ontwikkeld voor (ex-) kankerpatiënten. Het is een zeer milde vorm van yoga met aangepaste eenvoudige yoga-oefeningen en ademhalingsoefeningen. De duur van deze les is 1 uur.

DE EFFECTEN:
• Brengt ontspanning
• Verbetert concentratie en ademhaling
• Heeft een positief effect op het slaap-, eet- en leefritme

EVEN KENNIS MAKEN?
Mijn naam is Margo van den Bosch. Ik heb een 4-jarige opleiding Hatha Yoga docent afgerond aan de Yoga Academie Nederland. Op het moment volg ik een 1-jarige vervolgopleiding bij de Stichting Yoga en Kanker in Amsterdam. De hier opgedane kennis over deze speciale vorm van yoga zou ik graag met jullie willen delen.
KOM EN ERVAAR ZELF WAT YOGA VOOR JOU KAN DOEN TIJDENS OF NA JE ZIEKTEPROCES!

Wil je meedoen aan deze gezellige avond? Stuur dan een mail naar info@inloophuisesperanza.nl

Kosten:
5,00 euro

Wanneer:
Bekijk hier de agenda