Stoelmassage

Mijn naam is Caroline Graber.

Een enthousiast en leergierig persoon met veel doorzettingsvermogen. Ben er trots op dat ik in mijn carrière veel aanvullende opleidingen heb gedaan die mij helpen mijn doelen na te streven door hard werken met plezier.

Naast mijn baan als tandartsassistente geef ik stoelmassages. Doordat ik een ontzettend warm, lief, wijs en empathisch mens ben, maakt het de hele ervaring heel ontspannen en fijn. Vakbekwaamheid en heel intuïtief, kordaat, warm en invoelend vermogen staan bij mij hoog in het vaandel.

Mijn bijdrage is een liefdevolle ondersteuning te gaan geven aan de gasten van Esperanza (luisteren naar iemand met aandacht). Een stoelmassage is een verwenmoment (tijd van loslaten).

De stoelmassages die ik mag gaan geven aan de gasten van Esperanza is voor mij een prachtig gebaar naar het Inloophuis. Het Inloophuis Esperanza dat met heel liefde en toewijding door Riet Verbeek opgericht is. Ik ben met haar in contact gekomen 7 jaar geleden door mezelf aan te melden als vrijwilliger voor Esperanza. Ben enorm trots op haar dat het haar gelukt is om dit prachtige huis met zoveel toewijding en liefde op te zetten.

Stoelmassage wordt gegeven op een speciale ergonomische stoel. Tijdens de stoelmassage oefen ik druk uit op hoofd, nek, handen of ellebogen, armen en schouders. De massage versoepelt de spieren en gewrichten en helpt bij stress en vermoeidheid. De stoelmassage is een perfect middel om jezelf gezond en fit te houden.

U bent elke 14 dagen van harte welkom; van 19.00 – 20.00 uur ben ik aanwezig in Esperanza op afspraak, die kun je maken bij Esperanza telefonisch op de ma di wo 020-7230522 of via de mail: info@inloophuisesperanza.nl.