Professionele massage bij kanker

Massage bij Kanker

Vanaf 11 maart 2019 zal Patricia Grasman op een aantal maandagen tussen 10.00 uur en 13.00 uur aanwezig zijn bij Inloophuis Esperanza te Badhoevedorp. U kunt dan bij haar terecht voor allerlei soorten massages. Bekijk de agenda voor alle dagen dat Patricia aanwezig is.

Meer over Patricia

Ik heb in 2006 het NGS-diploma sportmassage gehaald en omdat ik uit het masseren zoveel voldoening haalde, ben ik doorgegaan met inmiddels veel gecertificeerde opleidingen, zoals Stoelmassage, Hot- en Coldstone massage, Easy Taping, Triggerpoint-therapie, Blessurepreventie, Manuele Lymfedrainage en niet te vergeten Dorn-therapie (zachte rugwervelcorrectie).

In 2018 heb ik het diploma Massage bij Kanker aan mijn palmares mogen toevoegen. Dit is een prachtige opleiding waarbij op zachte en professionele manier wordt gemasseerd met aandacht voor alle bijkomende aspecten en complicaties.
Lees meer over Patricia op haar website.