Oproep voor deelname aan onderzoek naar succesvolle werkhervatting

Een succesvolle terugkeer naar de werkvloer is een belangrijk aspect van het herstel na kanker. Hierbij is goede ondersteuning van de werkgever essentieel. Maar hoe kan uw werkgever u het beste ondersteunen?

Om deze vraag te beantwoorden zijn we bij het Coronel Instituut van het Amsterdam UMC (locatie AMC) bezig met het MiLES project. Voor dit onderzoeksproject hebben we een website ontwikkeld die uw werkgever op een praktische manier ondersteunt om met u in gesprek te blijven, tijdens elke fase van uw herstel. Alles om te zorgen dat u zich niet alleen gesteund weet door uw werkgever, maar straks ook succesvol terugkeert naar uw werk.

Wij zoeken deelnemers die willen helpen om te onderzoeken of deze website effectief is voor een succesvolle re-integratie.

U kunt meedoen als u:

  • in de afgelopen twee jaar de diagnose kanker heeft gekregen
  • tussen 18 en 63 jaar oud bent
  • op dit moment onder contract staat bij een werkgever en minder dan een jaar volledig of gedeeltelijk ziek gemeld bent
  • uw werkgever heeft verteld dat u kanker heeft.

Voldoet u aan deze punten?
Dan zouden we u graag oproepen deel te nemen aan het onderzoek. Zodat we gezamenlijk kunnen zorgen voor een betere begeleiding tijdens terugkeer naar werk.

Meer informatie en inschrijven kan via de volgende link: https://amccoronelinstituut.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_3jACmdn0UAk6vUV

Heeft u een vraag?
Mijn naam is Michiel Greidanus en ik leid dit onderzoek. Bel of mail mij gerust als u meer wilt weten. Tussen 9.00 en 17.00 uur ben ik te bereiken op 020-566 4878. Of stuur een mailtje naar milesonderzoek@amc.nl.