Nieuwsbrief Esperanza juni 2018

Nieuwsbrief Esperanza

 

THE DAY AFTER…

Wat was het weer een geweldige beleving: de SamenLoop voor Hoop. Zo veel bijzondere mensen. Het was druk en gezellig, maar natuurlijk ook indrukwekkend tijdens de Kaarsenceremonie. Ook de Badhoevedorpse ondernemers deden hun best. Bijvoorbeeld de Waterwolf die van elke fles wijn die verkocht werd, een euro weg gaf aan het KWF via Esperanza. En Sport 2000 Haverhals, die aan al hun klanten vroegen om een donatie over te maken of geld in de collectebus in de winkel wilden doen. De voorlopige opbrengst van de Samenloop voor Hoop 2018 in Badhoevedorp was € 28.000,= Geweldig!

World of Delights

Bij een evenement als de SamenLoop, helemaal als het warm is, is water natuurlijk noodzaak. World of Delights bracht ons zoveel water, dat wij tijdens de Samenloop iedereen makkelijk van water konden voorzien.

In Memoriam

Deze Samenloop hebben we opgedragen aan het afscheid van twee bijzondere mensen van en voor Esperanza: Barbara en haar vader Frans Versluis. We zullen ze altijd missen en blijven altijd aan hen denken.

Verbeek Fotografie

Verbeek Fotografie verraste ons met een prachtige foto uit de lucht van al de mensen die mee deden in de vorm van de letters van het KWF.

 

JAZZ & WINE & BRASSERIE “DE WATERWOLF”

Helaas kon vorige keer Jazz & Wine geen doorgang vinden. Absoluut erg jammer, maar…houd je van wijn, houd je van muziek, houd je van heerlijke jazz gezongen door de geweldige zangeres Joyce Stevens, begeleid door haar muzikanten Tico Pierhagen en Pieter Althuis?

Dan wordt het tijd dat je zo snel mogelijk kaarten gaat bestellen voor JAZZ&WINE & BRASSERIE “DE WATERWOLF”.

Asperges-event met Lions

Lions Club Badhoevedorp heeft inloophuis Esperanza gekozen als goed doel.
Op zaterdag 9 juni van 18.00 uur tot 24.00 uur is elke relatie, sponsor, vriend of familie van Lions Badhoevedorp van harte welkom bij het Asperge-event.
Een drie-gangen Asperge menu kost €50 en wordt door de leden van Lions Badhoevedorp ter plaatse bereid en geserveerd.
Reserveer snel, van voor je het weet is er geen plaats meer.

Op de website: www.lionsbadhoevedorp.nl kun je direct toegangskaarten kopen, of koop de kaarten bij een van de leden van de Lions Badhoevedorp.

• Weet je dat wij yoga hebben in ons inloophuis en dat je natuurlijk een proefles kunt doen? Op onze FB pagina stelt Margo van den Bosch zich voor.
• Weet je dat onze gastvrouwen en onze gastheren met goed gevolg de bijpassende cursus hebben gevolgd?
• Weet jij dat wij een keer per maand op woensdagavond harten haken en breien voor borst kankerpatiënten? Heb je interesse, of ken je iemand: meld je dan aan!
• Weet je dat vrijwilligers voor het inloophuis echt onmisbaar zijn en dat wij altijd mensen nodig hebben? Vraag eens rond en kijk of er iemand interesse heeft?
• Weet je dat wij een verrassing kregen van het Ramadahotel? Een cheque met een mooi bedrag erop! In de volgende nieuwsbrief laten wij meer weten.
• Ben jij al Vriend van ons inloophuis? Weet jij dat je voor 5 jaar onze Vriend kunt worden en dat dat een gift is die je voor een groot gedeelte als particulier van de fiscus mag afschrijven?

Onze AGENDA ESPERANZA JUNI kun je natuurlijk weer op de site vinden!