Nieuwsbrief Esperanza – juli 2018

Nieuwsbrief Esperanza

Zomer!

En wat voor zomer…al weken mooi weer. Tijd om te profiteren en leuke dingen te gaan doen. Maar eerst Esperanza-nieuws! De Samenloop voor Hoop Badhoevedorp heeft 38.305,45 euro opgebracht. En 10% is bestemd voor Esperanza; met dank aan KWF Kankerbestrijding. Natuurlijk stond het afscheid van Barbara en haar vader Frans centraal. Dit was een prachtige manier om af te sluiten.

Asperges met de Lions

Het Asperge diner van de Lions Badhoevedorp was een enorm succes. De opbrengst komt ten goede aan vier goede doelen waar Esperanza het hoofddoel van is. Hoe groot het bedrag is weten we nog niet, maar laten wij jullie zeker in de volgende nieuwsbrief weten.

Esperanza op locatie

Inloophuis Esperanza gaat op locatie starten en wel in het MC Slotervaart. We zijn druk in gesprek en willen dolgraag starten op een maandagmorgen van 9 uur tot 13.00 uur. Om bij ons op locatie gastvrouw of gastheer te zijn hebben wij mensen nodig met een zorgachtergrond die een specifieke opleiding krijgen. Interesse in deze vrijwilligers taak? Neem dan contact op met Riet Verbeek op 0207230522

Jaarmarkt Badhoevedorp

Wat is het toch fijn dat er zoveel ondernemers mee denken met het inloophuis. Op de jaarmarkt was ook deze keer Ceessie’s weer actief. Met hulp van vrijwilligers en kopende klanten bracht deze mooie actie weer een leuk bedrag op dat geschonken werd aan Esperanza. Dank je wel allemaal! We hebben er leuke buitenspullen voor gekocht waaronder een hele grote parasol en een BBQ.

Esperanza op vakantie.

25 juli is de laatste dag dat we open zijn voor de vakantie. We willen
voor onze gasten en vrijwilligers een gezellige BBQ houden.
Tijd en plaats: Inloophuis Esperanza van 16.00 uur tot…..
Maandag 27 augustus gaan we weer open.

Esperanza Oleee!

In september starten we Spaanse les bij Esperanza op de dinsdag
ochtend. Tijden en informatie kunnen jullie op de site vinden.
De kosten zijn: 85 euro voor twaalf lessen.

• Weet je dat wij drie nieuwe gastvrouwen hebben? Lonneke, Lu en Ria
we wensen jullie heel hartelijk welkom!
• Weet jij dat wij een keer per maand op woensdagavond harten haken en breien voor borst kankerpatiënten? Heb je interesse, of ken je iemand: meld je dan aan!
• Weet je dat vrijwilligers voor het inloophuis echt onmisbaar zijn en dat wij altijd mensen nodig hebben? Vraag eens rond en kijk of er iemand interesse heeft?
• Weet je dat wij een verrassing kregen van het Ramadahotel? Een cheque met een mooi bedrag erop! In de volgende nieuwsbrief laten wij meer weten.
• Ben jij al Vriend van ons inloophuis? Weet jij dat je voor 5 jaar onze Vriend kunt worden en dat dat een gift is die je voor een groot gedeelte als particulier van de fiscus mag afschrijven?

Onze agenda kun je natuurlijk weer op de site vinden!