Nieuwsbrief Esperanza december 2018

Nieuwsbrief Esperanza

December …Sinterklaas, Kerst en heerlijke heerlijkheden..

Sinterklaas hoort en zal altijd bij deze tijd horen. Liedjes zingen bij de schoorsteen, chocoladeletters speculaas, zo bijzonder. Een traditie waar Nederland blij mee en trots op moet zijn. Op 5 december is Sinterklaas aanwezig in ons inloophuis van 14.00 uur tot 15.00 uur met zijn vlijtige Pieten en met strooigoed.

Kerststukjes maken 12 december

Zoals elk jaar en nu ook weer, maken wij kerststukjes in het inloophuis. Dit jaar onder leiding van Hans, de Molenaar van de Molen van Sloten. Natuurlijk onder het genot van een kop koffie en; hoe kan het ook anders: speculaas, gaan wij met zijn allen de mooiste stukken voor de Kerst creëren.
Kosten zijn € 10,- en je kunt je opgeven op ons emailadres: info@inloophuisesperanza.nl of even bellen naar: 0207230522.

Diamond painting

Vanaf 8 januari 2019 van 13.30 uur en 15.30 uur kun je bij ons inloophuis mee doen met diamond painting. Wat is diamond painting? Wij hebben het opgezocht: diamond painting wordt ook wel borduren met steentjes genoemd. Met diamond painting maak je een schilderij met gekleurde kristallen steentjes. Bij ons kun je natuurlijk onder begeleiding creatief helemaal los gaan.

Kosten € 10,- inclusief materiaal en natuurlijk mag je het door jou gemaakte schilderij mee naar huis nemen. Geef je alsjeblieft op bij het bekende mailadres of het telefoonnummer.

Ondernemer in het zonnetje van Esperanza  

World of Delights is de ondernemer op Schiphol die zo veel voor ons doet. Vandaar dat zij deze nieuwsbrief in het zonnetje staan. Jaarlijks maken zij zich hard voor een flinke donatie en daardoor kunnen wij weer veel meer doen voor onze gasten.
Namens ons allen: World of Delights: ongelofelijk bedankt!

Haken en breien bij Esperanza

Wij breien en haken nog steeds en onze collectie aan mogelijkheden wordt steeds groter. Naast de vulling voor in de BH en de hartjes ter ondersteuning, breien we nu ook een okselkussen. Kom een kop koffie of thee drinken in het inloophuis en haal alle informatie om mee te haken of te breien!

De Canta van Esperanza

Wie heeft hem al zien tuffen? Onze Esperanza-Canta, waar we zo blij mee zijn. Voor ons de perfecte oplossing om mensen die slecht ter been zijn op te halen en naar het inloophuis te brengen. De firma Ottenhof Motoren en Scooters hebben belangeloos de Canta ter beschikking gesteld. Rondom
onze reclame ter beschikking gesteld door de firma Schaap print + sign.
Nogmaals ontzettend bedankt!

• Weet je dat het uitstapje naar de sluizen van IJmuiden een groot succes was?
• Weet je dat wij een coördinator zoeken voor onze gastvrouwen en gastheren? Wie helpt ons aan de juiste persoon?
• Weet jij dat er steeds meer mensen mee gaan zwemmen? Wil je informatie, kom naar ons inloophuis en schrijf je in!
• Weet je dat wij op vakantie zijn van: 24 december tot 6 januari?
• Weet je dat we volgend jaar weer meedoen met de halve Marathon van Amsterdam? Alle info volgt in de volgende nieuwsbrief.
• Weet jij nog iemand die ons zou willen helpen als vrijwilliger?
• Esperanza wenst iedereen een prachtig uiteinde en postief 2019!

Onze agenda kun je natuurlijk weer op de site vinden!