MINDFUL WALK

Vrijdagochtend 20 september start vanuit het inloophuis Esparanza een 5-weekse cursus MINDFUL WALK in Badhoevedorp (de overige data zijn 27 september, 4, 11, 18 oktober).

Locatie: Wandelbos Badhoevedorp.
Tijd: 10.00 – 11.30.

Wat biedt de cursus (5 bijeenkomsten van 1,5 uur) ?

RUST IN HET HOOFD, RUST IN HET LIJF
Tijdens de cursus leer je op een laagdrempelige manier tools aan die je direct kunt toepassen in het dagelijkse leven. Tools waardoor jij je eigen grens leert herkennen zodat je daarbinnen kunt blijven. Fijn in tijden van stress of lastige situaties. Maar ook tools waardoor jij meer rust in je hoofd en in je lijf ervaart!

BEWEGEN ZONDER PRESTATIEDRUK
Daarnaast bewegen we zonder prestatiedruk. En leer je ook minder ‘in het hoofd te zijn’ en meer te ‘voelen. Niet zweverig maar met beide benen op de grond. Dit maakt dat je beter naar je lichaam luistert, meer ontspannen beweegt.

LOSLATEN, VERTROUWEN en CONCENTRATIE
Vasthouden van verschillende gedachten, meningen, emoties zijn we als mens goed in. De kunst van het leren loslaten is veel waard. Maar ook de dingen één voor één leren doen in plaats van alles tegelijk. Leren van het moment zelf te genieten!

MINDFUL WALK is dus veel meer dan een rondje lopen. Tot jezelf komen in een groep zonder je verhaal te doen!

En verder..:
MINDFUL WALK is een combinatie van wandelen, mindfulness, ademhalingstechnieken en yoga. MINDFUL WALK is bedoeld wanneer hardlopen niet jouw ding is.

Resultaat?
Meer bewustwording, meer energie en minder stress. And last but not least, a lot of fun!

De groepen: De groepen zijn klein: minimaal 8 deelnemers, maximaal 15.
Kosten: 95 euro voor de gehele cursus

Lijkt het je wat en wil je mee? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@bewegingopelkniveau.nl Na je aanmelding ontvang je van mij een mail met informatie en de factuur.

Ik ontmoet je graag.

Hartelijke groet, Esther van der Salm
0640093007