WEERinREGIE; inloopspreekuur coach

WEERinREGIE biedt coaching rondom kanker.
Na een behandeltraject voor kanker begint pas het échte verwerken. De complexiteit van leven na kanker wordt dan eigenlijk pas duidelijk. Op meerdere gebieden (lichamelijk, mentaal, relationeel en/of zakelijk) kun je problemen ervaren.
Er blijft bijvoorbeeld altijd in meer of mindere mate een angst bestaan om weer ziek te worden. Ook kan je sociale netwerk verandert zijn, doordat vrienden zijn weggevallen. De relatie met je partner is mogelijk verandert, je zult anders moeten omgaan met je energie, je lichaam is niet meer hetzelfde en soms kun je je werk niet meer oppakken.
Je beseft dat je leven er anders uit zal zien. “Hoe kan ik mijn leven weer oppakken, waarmee begin ik en hoe ga ik om met al die veranderingen” ?
WEERinREGIE kan je hierbij helpen:

Je krijgt inzicht in waar je kracht ligt en hoe je die kunt benutten.
Je leert een leven te leiden waarbij je de juiste balans vindt tussen werk en privé
Je durft voor jezelf te kiezen en het lukt om thuis emotionele steun te krijgen en geven
Je leert wat voor jou kwaliteit van leven betekent
Je kunt weer de regie over je leven pakken!
Spreekt het volgende je aan:
– Oprechte interesse en volledige aandacht
– Open en directe communicatie
– Inzicht krijgen in wat je denkt en doet
– Oordeelvrije coaching
– Een positieve benadering
– Gestimuleerd worden om in actie te komen
Dan ben je bij WEERinREGIE op de goede plek!

Over Sandrine
Sandrine Kwast is BIG geregistreerd HBO verpleegkundige en heeft 13 jaar ervaring in gespreksvoering in de medische wereld. Ze is deskundig op het gebied van de Nederlandse gezondheidszorg en heeft een post-HBO studie in psychosociale ondersteuning voor mensen met kanker afgerond. Daarnaast is ze gecertificeerd Big Five For Life ™ coach.
“Toen in 2007 mijn vader kanker bleek te hebben, heb ik zelf ervaren wat een dergelijke diagnose betekent voor de patiënt en zijn naasten. Je zorgeloosheid, vertrouwen en zekerheid worden in één klap weggevaagd. Daarnaast hoorde ik als verpleegkundige van patiënten hoe moeilijk het bleek te zijn om ná een behandelingstraject het leven weer op te pakken. Het echte verwerken van kanker begint namelijk pas ná een behandelingstraject.
Deze ervaringen bracht me op het idee om anderen te ondersteunen in het proces rondom kanker. In 2017 heb ik mijn baan opgezegd en ben ik gestart als ondernemer.
Ik ben er van overtuigd dat patiënten en hun naasten gebaat zijn bij eigen regie. Zowel in ziekte als in gezondheid. Mijn missie is om een positieve bijdrage te leveren aan de kwaliteit van zorg, waarbij we ons richten op wat er wél mogelijk is en te zorgen voor kwaliteit van leven. Zowel particulieren als bedrijven kunnen mij inschakelen voor coaching trajecten rondom kanker.
Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan bedrijven binnen de zorg- en maatschappelijke sector om positieve gezondheidszorg voor hun cliënten te bevorderen. Tevens geef workshops voor teambuilding voor teams werkzaam in de gezondheidszorg”.
Neem een kijkje op de website www.weerinregie.nl voor meer informatie, of mail naar info@weerinregie.nl en dan bepalen we samen wat ik voor je kan betekenen!