Informatieavond siliconen borstprothesen

Borstimplantaten zijn een veelgebruikte methode om borstvergroting of reconstructie na een borstoperatie te bereiken. Echter, er bestaan nog steeds veel zorgen en onzekerheden rondom dit onderwerp, vooral als het gaat om siliconen borstprothesen. In feite zijn er verschillende gevaren verbonden aan het gebruik van siliconen implantaten, waardoor het belangrijk is om goed geïnformeerd te zijn. Om deze reden organiseert Inloophuis Esperanza een informatieavond over siliconen borstprothesen op woensdag 5 juli 2023 van 19.30 tot 22.00 uur.

De informatieavond zal worden bijgewoond door sprekers, waaronder Dr. Kappel en Bureau Clara Wichmann. Dr. Kappel is een gerenommeerde chirurg die gespecialiseerd is in borstimplantaten en hun gevaren en toepassingen. Bureau Clara Wichmann is een organisatie die opkomt voor de rechten van vrouwen op het gebied van gezondheid en welzijn.

De avond zal plaatsvinden op het adres ’t Rietland Chr. Huygensstraat 21 1171 XL Badhoevedorp. Aanmelden voor deze avond is verplicht en kan via info@inloophuisesperanza.nl of door te bellen naar 020-7230522.

Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de risico’s en voordelen van siliconen borstprothesen. De informatieavond van Inloophuis Esperanza biedt een uitstekende gelegenheid om antwoorden te krijgen op al je vragen en je te laten informeren door deskundigen op dit gebied. Zorg dat je erbij bent op woensdag 5 juli 2023 van 19.30 tot 22.00 uur.

Esperanza-poster implantaten 2023 vs