12 december: Haken en breien voor het goede doel

Wij gaan in Esperanza harten haken voor borstkankerpatiënten. Deze harten kussens kun je onder de oksel doen zodat de druk wat minder word en je wat relaxter kunt zitten.
Tevens gaan we ook borstprotheses breien, deze zijn zacht en licht in de prothese BH wat vaak beter en wat zachter aanvoelt aan de huid en spieren.
Wij vragen vrijwilligers om te komen haken of te breien 1 keer per maand in Inloophuis Esperanza.
Gezellig met elkaar om wat goeds te doen voor onze mede mens. Wij willen deze op de Mamapolies gratis gaan uitdelen aan borstkankerpatiënten.
Voor deze avonden moet u zelf kunnen haken of breien. Het zijn helaas geen leeravonden, maar er zijn natuurlijk altijd mensen aanwezig die u kunnen helpen. De patronen zijn aanwezig.
Komt u ook? De koffie en thee staan klaar.

In 2018 nog op woensdag 12 december, de data voor 2019 volgen zo snel mogelijk. Meer informatie via 0641455510. Graag even aanmelden als je komt via info@inloophuisesperanza.nl.
Na een oproep voor sponsoring van 100% haakkatoen heeft Hobbii ons katoen opgestuurd.  Hobbii.nl is een on-line winkel voor creatievelingen met een voorliefde voor breien en haken.

Maar de belangstelling voor haken en breien is groot en we kunnen nog meer katoen  gebruiken en ook willen we graag de vulling van van de hoogste kwaliteit fiberfill gesponsord te krijgen.