Gratis kennismakingsgesprek en checkup met coach

Als je kanker hebt of hebt gehad en je moet het leven weer oppakken, is het niet vreemd als je het gevoel hebt vast te lopen. Want hoe doe je dat eigenlijk? Je omgeving verwacht dat je nu weer vrolijk verder kunt, maar er is veel verandert, en jij ook!

Misschien ervaar je problemen met je energie niveau of concentratievermogen. Wellicht zijn er moeilijkheden in je relatie met je partner en/of kinderen. Je vertrouwen en zekerheid zijn weg en het kan zijn dat dat angsten met zich meebrengt. Of misschien heb je wel twijfels gekregen over je loopbaan of re-integratie naar je huidige werk.

Sandrine Kwast van WEERinREGIE is een coach gespecialiseerd in kanker en heeft tevens een verpleegkundige achtergrond. Zij helpt mensen in het\ weer oppakken van hun leven en het vinden van een nieuw evenwicht.

Speciaal voor de gasten van Inloophuis Esperanza is het mogelijk om een gratis kennismakingsgesprek te plannen met Sandrine. Neem voor meer informatie een kijkje op haar website www.weerinregie.nl en neem contact op voor het maken van een persoonlijke afspraak met haar bij Inloophuis Esperanza.

Met zorgzame groet,

_SANDRINE KWAST_

HBO Verpleegkundige, life- en loopbaancoach

Omdat je het zelf moet doen, maar niet alleen……

MAAK HIER ALVAST KENNIS MET MIJ IN 2 MINUTEN!