Gezond ontgiften

person holding white bowl with sliced lime and ginger inside

Op 14 april, ontmoette ik Riet Verbeek Kamerman in de uitzending van Echt Esther op radio Aalsmeer.

Daar waar Riet was uitgenodigd om te vertellen over inloophuis Esperanza, was ik uitgenodigd om te vertellen over ontgiften, ontslakken en ontzuren. Omdat Riet mij vroeg om meer informatie te geven om door te kunnen sturen legde ik uit, dat iedereen anders is, en er dus een persoonlijk traject besproken wordt. Kort en effectief.

Ik kom mijn verhaal vertellen en ik informeer omstanders over de kuur die mij zo hielp.

Vroeger was ik mij helemaal niet bewust van wat voeding deed en hoe het met de kwaliteit van voeding was gesteld. Ik leefde een druk leven en werkte hard in mijn eigen hoveniersbedrijf.
De crisis van 2008 gaf me de nekslag.

Bij mij ging het niet goed met de financiën, waardoor ik nog meer stress kreeg en mijn relatie onder druk kwam te staan. Ik was, en ben, gelukkig getrouwd met Eva en ben vader van 3 kinderen. 3 kinderen die ik eigenlijk nauwelijks zag, omdat ik altijd aan het werk was. Ik at slecht, was weinig thuis, sliep weinig en dronk bijna elke avond wel een paar biertjes na het harde werk.

In januari 2017 was mijn vrouw begonnen met wat vitamineproducten. Alhoewel ik aanvankelijk dacht dat het grote onzin was, ben ik, nadat ik Eva, mijn vrouw, op zag knappen zelf ook begonnen. Al snel kreeg ik meer energie waardoor ik vrolijker en fitter werd en zelfs veel beter om kon gaan met stress.

In februari heb ik een gezondheidskuur gedaan. Ook al was ik in het begin erg sceptisch, omdat ik al van alles heb geprobeerd en me er al bij neer had gelegd dat ik nou eenmaal klachten en de daarbij behorende medicatie had.

Ik had verbluffend resultaten, was in 6 weken 15 kg kwijt en ik voelde mij veel fitter. Ik kreeg helderheid in mijn hoofd en heb ik bijna geen last meer van mijn allergieën en ik heb zelfs mijn medicatie nauwelijks meer aangeraakt. Ik slaap beter, voel me fit en energiek.

Nu 5 jaar later heb ik al veel mensen geholpen met de switch om hun lichaam optimaal te laten functioneren.

We richten ons op het zelfherstellend vermogen van het lichaam met pure voeding. Geen claims geen valse hoop, enkel je eigen lichaam voorzien van de beste brandstof, zodat het optimaal kan functioneren.

En ik blijf mijzelf verbazen over de resultaten die anderen hebben. Deze verbeteringen gun ik iedereen. Levenskwaliteit hangt sterk af van een goede gezondheid. Dat heb ik mogen ervaren.

Riet Verbeek Kamerman heeft mij uitgenodigd om een informatieavond te geven bij Esperanza. Datum volgt.

Tars Fens
#FanTarstisch