Esperanza bestaat 5 jaar!

Inloophuis Esperanza Badhoevedorp

In de afgelopen vijf jaar heeft Esperanza op allerlei manieren psycho-sociale hulp kunnen bieden aan mensen die zelf of in hun naaste omgeving met een of andere vorm van kanker te maken hebben gehad. Dat resultaat is voor ons niet alleen positief omdat het aangeeft hoe belangrijk en betekenisvol onze steun voor velen is, maar ook dat u via uw bijdragen heeft laten zien veel betrokkenheid en waardering te hebben voor de activiteiten én vrijwilligers van Esperanza.

Op de dag dat we 5 jaar bestaan houden wij een grote inzamelings(bel)actie , een zogenaamde ‘lock-up’. Daarbij bellen in twee dagdelen elke keer 8 mensen relaties binnen hun eigen netwerk met de vraag om via een financiële bijdrage/goederen om het werk van Esperanza te ondersteunen. Het opgehaalde eindbedrag zal tijdens de receptie op 4 februari 2020 wereldkankerdag worden bekendgemaakt.

Wilt u ons helpen om meer mogelijk te maken in Esperanza, geef je dan op voor deze lock-up! Gedurende deze dag is er een ontbijt en lunch, ook is er live-streaming.

Opgeven of meer informatie info@inloophuisesperanza.nl