Cursus bij Esperanza: Masseren en Tips voor Mantelzorgers van Mensen met Kanker

Massage bij Kanker

Door Patricia Grasman van BodyCare Sportmassage

Wanneer?
Op donderdag 16 en donderdag 23 mei 2019 (van 14 uur – 21 uur)

Inclusief: gezonde en lichte maaltijd (soep, salade en broodjes), koffie en thee, cursusmateriaal. Er iss plaats voor 6 tot 8 mantelzorgers, vol = vol

AANBIEDING:

DEZE 2-DAAGSE CURSUS KOST EENMALIG SLECHTS € 100,=  (IN PLAATS VAN NORMAAL € 250,=)

Deze tweedaagse cursus ‘Masseren en Tips voor Mantelzorgers van Mensen met Kanker’ heb ik gemaakt voor de mensen die achter of naast de patiënt staan. Maar al te vaak gaat alle aandacht naar de zieke zelf. De partner wordt immers geacht gezond en sterk te zijn en krijgt daarom vaak minder aandacht. Hoe vaak gebeurt het niet dat juist de partner en/of mantelzorger zich ondergewaardeerd, ondergesneeuwd of zelfs onzichtbaar voelt? Alles is er immers op gericht om een zieke minder ziek te maken, weer op de been te krijgen of zelfs te genezen.

Het is mijn wens dat u niet langer onzichtbaar bent en dat u door deze cursus zelf ook een paar ‘tools’ krijgt waarmee u kunt bijdragen om uw partner (of kind) zich weer beter te laten voelen. We gaan samen aan de slag met gezond eten, bewegen, achtergrond-informatie over de ziekte kanker en natuurlijk gaat u ook leren masseren! (u oefent op elkaar).

Na deze cursus hoeft u zich niet langer machteloos te voelen of overgeleverd aan het professionele team dat zich inmiddels heeft ontfermd over uw zieke geliefde – zonder dat u ook maar iets kon of mocht doen.

Meld u zich a.u.b. vooraf eerst aan via e-mail: bodycaresportmassage@xs4all.nl. U krijgt dan een bevestiging per E-mail en een factuur.

LET OP: Uw inschrijving is pas geldig na betaling vooraf van € 100,- op bankrekening NL05ABNA0836235045 t.n.v. P.M.E. Grasman.

NB: Er wordt geen geld teruggegeven bij afmelding binnen 3 weken voorafgaand aan de cursus, om welke reden dan ook.