13 september: Tour de Maatvast!

Zondag 13 september 2020 Eerste ‘’Tour de Maatvast’’

Naast sociaal cultureel is Maatvast ook sportief bezig, dit uit zich in de eerste “Tour de Maatvast” die de stichting in het leven roept.

Deze ‘’Tour de Maatvast’’ zal starten vanaf Maatvast, locatie De Oude Waterwolf, Kromme Spieringweg 436 in Vijfhuizen. Vanaf 08.30 uur staat beheerder/gastheer en tevens pech onderweg hulp Roel Krijger klaar met een kop koffie en/of thee en een appelpunt.

Om 09.00 uur vertrekken we voor een groepsrit van 50 km. Er zal een gemiddelde snelheid van ongeveer 25 km per uur nagestreefd worden, het spreekt voor zich dat een helm verplicht is. Na de finish van deze toertocht staat er verzorging klaar in de vorm van een gezamenlijk broodje eten in eerder genoemd Maatvast dorpshuis. Rond 12.00 uur sluiten we deze ochtend af.

De ‘’Tour de Maatvast’’ is met nadruk niet alleen bedoeld voor Maatvast medewerkers maar ook voor iedereen die zich verbonden voelt met Maatvast!

Deelname aan deze ‘’Tour de Maatvast’’ is GRATIS, er zal wel een busje staan voor een goed doel, te weten: Stichting Esperanza Inloophuis te Badhoevedorp

Aanmelden met voor- en achternaam plus e-mailadres kan tot en met 6 september via: marco.goedhart@maatvast.nl

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Marco Goedhart: 023 5636 663.