Shiatsu massage

Gen-Llamas

We starten op maandag 4 september om de week, en op afspraak van 10.00 tot 13.00.
U kunt de afspraak maken via info@inloophuisesperanza.nl of telefonisch 0641455510.
Gen Llamas is Shiatsu therapeut. Sinds maart 2015 is Gen werkzaam als Shiatsu therapeut in Nieuw Sloten, waar zij in haar woonhuis een aparte therapieruimte heeft. Gen heeft een 4-jarige Shiatsu opleiding (HBO) aan de Amsterdamse School voor Iokai Shiatsu gevolgd.

Gen: “Voor mij is Shiatsu in zijn essentie communicatie tussen de gever en de ontvanger. De rol van de Shiatsu therapeut is te luisteren met liefdevolle aandacht en mededogen.”
Wat is Shiatsu? Letterlijk vertaald uit het Japans betekent het vingerdruk en is te vergelijken met acupressuur of drukpunt massage. Door druk te geven met delen van de hand, voet of knie wordt de stroom van vitale energie gestimuleerd via energiepunten en -banen (meridianen). Dit bevordert het zelf herstellend vermogen van de patiënt. In de oosterse benadering zijn lichaam en geest een geheel en in voortdurende interactie met elkaar en met de omgeving. Je houdt je kleren aan tijdens de behandeling daarom is het handig om losse kleren van katoen te dragen. Shiatsu kan kanker niet verhelpen maar het kan hierin wel ondersteunend zijn door de pijn te verlichten en vermoeidheidsklachten te verminderen. Hierdoor verbetert het algeheel welzijn.