Breien en haken voor het goede doel

Wij gaan in Esperanza harten kussens haken voor borstkankerpatiënten.  Een hart kussen kun je onder de oksel doen zodat de druk wat minder word en je wat relaxter kunt zitten.
Tevens gaan we ook borstprotheses breien, deze zijn zacht en licht in de prothese BH wat vaak beter en wat zachter aanvoelt aan de huid en spieren.

Wij vragen vrijwilligers om 1 keer per maand te komen haken of te breien in Inloophuis Esperanza. Gezellig met elkaar om wat goeds te doen voor onze mede mens. Wij willen deze op de Mamapoli’s gratis gaan uitdelen aan borstkankerpatiënten. De patronen zijn aanwezig.
Voor deze avonden moet u zelf kunnen haken of breien; dit zijn helaas geen leeravonden, maar er zijn natuurlijk altijd mensen aanwezig die u kunnen helpen.
Komt u ook ? De koffie en thee staan klaar.

DEZE AVOND IS MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR EEN DONATIE VAN HOBBII.NL
Dit bedrijf is een online winkel voor creatievelingen met een voorliefde voor breien en haken. Dank jullie wel! En kijk maar eens op hun website www.hobbii.nl.

We zijn begonnen op 29 augustus om 19.30 uur in Inloophuis Esperanza Badhoevelaan 82. De volgende data in 2018 zijn 19 september, 24 oktober, 21 november, steeds op een woensdag. Voor informatie belt u 06-41455510. Hier kunt u zich ook opgeven.

Tevens doen wij een oproep voor sponsoring van 100% haakkatoen. Ook willen we graag de vulling van de hoogste kwaliteit fiberfill gesponsord te krijgen.